Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling - Het Zensatie blog

Het Zensatie blog: laat je zien hoe je een eeuwen oude tekst (Het Samoerai Credo) kunt aanwenden in een moderne interpretatie om een veel sterkere persoonlijkheid te ontwikkelen. Door Koenraad Rau, auteur van "De Verboden Geheimen van Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling" en hoofd Yellow Bamboo Belgiƫ en Nederland. http://www.zensatie.com

Wednesday, January 17, 2007

Opportunisme, kansen en manifesteren

Manifesteren en Opportunisme:
Samoerai Credo Zin 12: "Ik heb Geen Voorgemaakte Plannen, Mijn Plan Is De Kans Grijpen Zodra Deze Zich Voordoet."

Er is een verhaal van een kerel die in een gebeid zat met een overstroming.... hm klinkt net of ik een mop ga tappen... hij was aan het bidden en vroeg aan God om te zorgen dat alles goed komt.
Er verscheen een brandweer auto. De mensen er op vroegen hem mee te komen. De man schreeuwde vanuit zijn raam dat het wel ok is, alles zou goed komen. Het water steeg.
Plots verscheen er een boot. Ze vroegen of hij mee wou. De man zei..."nee, ik vertrouw op God, alles komt goed." De boot vertrok.... het water steeg. Op het moment dat het water tot aan het dak was, vloog er een helicopter over... de piloot vroeg of de man mee wilde komen. De man weigerde.... kort daarna verdronk hij. Hij kwam aan in de hemel en vroeg God "Waarom deed je niks?" God antwoorde verbaast: "Maar ik heb 3 keer hulp gestuurd?!"
Je mag kunnen manifesteren als de beste, meestal moet je ook ingrijpen op de synchroniciteiten die zich voor doen in je fysische realiteit. Als het op mentaal vlak blijft... blijft het op het mentale vlak. Dit is wat de ware betekenis is van "je moet er in geloven". Het betekent dat je geest open moet blijven om datgene wat je vraagt te herkennen als dusdanig, en dat je er op ingaat door je kans te grijpen. Als je niet gelooft dat je iets waard bent of verdient, herken je het niet als het binnen je bereik ligt.
Alles om te bereiken wat je wilt zit tussen je oren.
Alles om NIET te bereiken wat je wilt zit eveneens tussen je oren.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Maar waar is dan de sleutel? Weten dat je realiteit door jezelf wordt gesabotteerd is niet voldoende blijkt.

5:36 AM  

Post a Comment

<< Home